2016-11-10

En liten uppdatering vad gäller allt...

Idag har visat sig bli en betydligt bättre dag än igår. Då var allt bara blä och det blev verkligen inget produktivt gjort - what so ever! Jag ville skriva något om alla mina känslor men det fanns helt enkelt inte några ord till det och ni som har fått ner något på pränt har gjort det mycket bättre än vad jag skulle klara av. Kanske ändrar jag mig om någon dag och vill skriva lite om läget i världen - jag borde - men som sagt så får det vänta lite.

Men idag är en bättre dag som sagt. Fick ett ytterst positivt besked med posten idag som gjorde stora delar av min dag. Maken fick äntligen också ett ryck så nu är det lite mera städat här hemma vilket är otroligt skönt efter att ha levt i ett bombnedslag ett tag nu. Det är jobbigt när man vill göra så mycket men inte orkar. Som tur är magen verkligen inne på sluttampen nu och efteråt hoppas jag om så inte på mer energi men i alla fall lite mera rörlighet.

Jag har i alla fall läst de senaste dagarna och hoppas snart få upp en recension både på Elisabet Östnäs avslutning om Turid: Korpgudinnan och på Rainbow Rowells Gå vidare. Tyckt mycket om båda böckerna så ska snarast försöka få ihop lite tankar. Har mer och mer också börjat läsa i min mobil. Har upptäckt att jag ändå sitter med den i handen stora delar av tiden och då kan jag ju lika gärna försöka läsa en bok där som att glo på meningslösa social medier så som facebook. Det blir man ju i alla fall inte uppmuntrad av. På mobilen håller jag för tillfället på med Magnus Chase: The Hammer of Thor av Rick Riordan och Vi är en av Sarah Crossan. Min fysika bok för tillfället är Fångad av Meredith Wild och så lyssnar jag på Vågspel av Ann Rosman. Mycket på gång på läsfronten med andra ord.

Passar på och bjuder på den väldigt osmikade verkligheten av mig nu när det inte är så långt kvar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar