2016-11-28

Världen går vidare

Oh yes it does... in us... live you so so so so so so so veryyyyy muchhhhh...:

Det är en ganska så konstig känsla att vakna upp och inse att världen fortfarande snurrar på som vanligt där ute. Här hemma är ju absolut ingenting som vanligt längre. Allt som var viktigt innan är nu helt plötsligt helt oviktigt. Förr kollade jag maniska på alla vackra bokbilder på instagram till exempel och nu undrar jag vad det var som var så speciellt med det.
Samtidigt känner jag att hjärnan behöver aktiveras lite. Just nu kan jag inte hålla en tanke flytande under en längre tid utan den svävar ut långt i det blå. Jag har så smått därför börjat lyssna på ljudbok igen och jag är inställd på att försöka skriva lite då och då. Kanske inte nödvändigtvis bara här utan jag måste någonstans skriva ner alla tankar och funderingar kring förlossning och bubblan som nu är. För det har varit en underbar upplevelse - till och med när det var som värst.
Nu ska jag i alla fall försöka städa klart köket och sen är det nog dags för en liten tupplur medans lillans sover.
Tack alla där ute som har grattat, både här på bloggen och på instagram och facebook. Det värmer jättemycket i hjärtat och det känns lite synd att jag inte har kunnat kommentera till er alla.

Ha det bäst...

4 kommentarer:

 1. Att skriva ner om förlossning och småbarns tiden etc är bra. Så det rekommenderar jag att du gör. Jag har som gjort en dagbok (handskriven) för varje barn under tiden graviditet, förlossning och småbarns tiden, sen även lite dagboksanteckningar då och då under årens tid för varje barn. Tänkte att det kan vara kul att de själva ska kunna få när de får barn själva en gång i tiden. Och inte för ens egen del kan det vara skönt att formulera ner ens tankar och upplevelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också inne på att försöka skriva ner förlossningen och mina känslor och upplevelser av den. Det gäller bara att få till den tiden nu inom en snar framtid. Jag skriver till och från ganska mycket dagbok men av någon anledning kom jag av mig lite under graviditeten vilket är himla synd. Tanken är dock att jag ska försöka få igång skrivandet lite mera regelbundet nu när hon är liten. För det har jag helt klart väckts en hel del tankar och känslor i kroppen den senaste veckan. Och som du skriver, det kan ju vara roligt för henne att läsa i en framtid.

   Radera
 2. Åh grattis till ert lilla underverk! Har varit lite dålig på att surfa runt på bloggar det senaste så jag hade alldeles missat detta.

  SvaraRadera