2016-01-26

10 böcker jag väldigt gärna vill läsa under år 2016

Jag har sett båda hos Nelly och hos Regan att de gör lite listor men några böcker som de har i sin bokhylla som de väldigt, väldigt gärna vill läsa under 2016. Jag tyckte det verkade som en roligt idé men för min del blir det ingen video utan ett helt vanligt inlägg.

En välbevarad hemlighet
Kate Morton har jag varit sugen på att läsa något av väldigt länge. Det känns som om jag skulle kunna gilla hennes böcker och alla brukar gilla vad de läser. Nu råkar det vara så har jag har En välbevarad hemlighet hemma i bokhyllan sen ett tag så nu finns det egentligen inga undanflykter. 

Black Widow Forever Red
Maken är Marvelnörd och det kan ha smittat av sig en liten aning på mig. Så den här är jag sjukt taggad på att läsa och har så varit ända sedan jag såg att boken fanns första gången. Ändå har den inte blivit läst ännu.

Katedralen vid havet
Jag läste Barfotadrottningen av Falcones för två år sedan och det blev 2014 bästa bok. Sen hittade jag Katedralen vid havet på loppis för typ 10 kronor och köpte den med en gång. Och så blev den stående i hyllan. Den är ju så tjock. Men jag vill läsa den.

Står dig ingen åter
Första boken Stöld av Babian var så bra så jag måste läsa denna. Står så fint och väntar på mig i bokhyllan.

Half A King
Fantasy som jag har fått för mig ska passa mig väldigt bra. Köpte den på bokmässan men velat läsa den ett bra tag innan dess också. Så det finns ingen som helst anledning till att vänta mera.

Wise Man's Fear
Återigen en del två i en serie av en bok som jag tyckte väldigt mycket om. Känns som ett tema. Jag har boken på svenska i bokhyllan (i två delar) men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska läsa den på svenska eller engelska. Läste första boken på engelska för typ 2 år sedan.

Land of Stories: The Enchantress Returns
Bok två en gång till. Första boken är det nog tre år sedan jag läste och gillade. Måste ju bli färdig att fortsätta någon gång. Dessutom har jag tredje boken i bokhyllan också.

Timeless
Enda boken jag har kvar i den här serien och det ska bli så spännande att se hur allting slutar. Böckerna är ju roliga och beroendeframkallande så varför denna har fått stå oläst i bokhyllan så länge är en riktig gåta.

Attachments
Gillat allt jag läst av Rowell hittills så denna måste jag se till att läsa snart. Jag tror nog att den är lika bra som de övriga.

Kungar & Drottningar
Läst ju ut Lönnmördare nu i jul så det måste bli dags för del tre snarast. Tvåan slutade med en grym cliff hanger. Så kan vi ju inte ha det.

4 kommentarer:

 1. Det där ser ju verkligen ut som ett härligt gäng böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tror jag också. Måste beta av dem nu...

   Radera
 2. Åh, Timeless och Attachments är riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Timeless har jag nu påbörjat och tycker otroligt mycket om så här långt. Hela serien är underbar.

   Radera