2016-01-28

Utgivningen i februari

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett sådant här inlägg så nu är det dags att kolla lite på vad som ges ut i februari och som jag gärna skulle vilja läsa.

Modernista ger ut tredje delen i Kanekrönikan och jag måste ju få läsa hur det ska gå för Sadie och Carter.

Den stora verklighetsflykten
Forum ger ut den här boken som verkar ganska så rolig. Beskrivs som en bitsk feelgood roman och så nämns knytt i beskrivningen. Då blir jag intresserad.

Begravd jätte
Wahlström & Widstrand ger ut den här boken som handlar om England på 500-talet. Den beskrivs som en magisk resa och mycket mer behövs inte för mig.

Kopparhandsken
Bonnier Carlsen ger ut andra delen i Magisterium-serien: Kopparhandsken. Jag tyckte mycket om första delen och är definitivt intresserad av denna.

En hemlig plats
Albert Bonnier ger ut den här boken om ett mord på en 16-årig pojke på innanför murarna på ett flick-internat. Kan bli jättebra och dessutom är jag lite nyfiken på författaren. Blir liksom aldrig färdig till att plocka upp henne.

Det finns säkert massor av fler intressanta böcker, men jag har inte hunnit sätta mig in i utgivningen massor. Och det är väl tur det för jag har massor av böcker att läsa här hemma.
4 kommentarer:

 1. Kopparhandsken har jag längtat efter att få läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med. Var väldigt skeptisk först till första boken men det slutade med att jag älskade den.

   Radera
 2. Begravd jätte tycker jag låter väldigt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör den. Det låter verkligen som en bok för mig.

   Radera