2016-08-23

Dagens måsten

Att det alltid måste finnas så många måsten. Jag är väldigt trött på dem, men det är väl bara till att bita i det sura äpplet och ta tag i dem. Undrar hur många som blir gjorda innan kvällen är slut?

  • Jobba (tyvärr)! Även om jag faktiskt känner mig lite halvkrasslig så är det bara att palla sig till jobbet och göra allt som måste göras där.
  • Handla! Ska jag ha något att äta ikväll så känns denna punkten ganska så viktigt. Får inte glömma köpa frimärke....
  • Graviditetspenningspapper måste göras klara det sista och sedan läggas på lådan. Förhoppningsvis har jag inte jättelångt kvar att jobba, men man vet aldrig.
  • Skriva recensioner på väldigt gamla recensionsexemplar som jag faktiskt har läst men på något sätt helt lyckats glömma bort att jag inte har skrivit recension på. Ska bli spännande att se hur det går att skriva något om böckerna - för minnet är som sagt kort!
  • Helst hinna läsa i alla fall några sidor i Eremiten. Hittills känns det inte som om jag har kommit någon stan. Men så hann jag åh andra sidan knappt läsa något igår. Se om tid finnes idag.
Det värsta är att allt (utom jobbet) måste hinnas med så sent på kvällen. Slutar inte förrän 17.30 och då är det inte många timmar kvar av dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar