2017-01-04

Mål för 2017

she believed she could so she did print:

Sitter just nu och klurar på vad jag vill ha för mål och utmaningar för 2017. Först tänkte jag skippa allt vad mål hette, med undantag av Goodreadsmålet. Detta helt enkelt för att jag inte räknar med så mycket lästid. Men sen började jag givetvis tänka och fundera på att det faktiskt är ganska så roligt att skriva mål och listor för läsningen. Skit samma om jag sen uppfyller dem. Så här kommer trots allt några enkla mål.
 • Goodreadsmålet har jag valt att nöja mig med 52 böcker. Som sagt mängden lästid är förmodligen begränsad, men en i veckan borde inte vara någon omöjlighet.
 • Fortsätta med att försöka hålla bokköpandet nere. Förra året var jag trots allt ganska duktig och läste det mesta jag köpte. I år vill jag läsa allt jag själv köper, och det ganska så omgående.
 • Minska på antalet hyllvärmare. Utgångspunkten är 97 böcker. Målet är 80. 
 • Delta i Ugglan o Bokens utmaning som heter 3x3. Mina teman är Maria Lang, Barnklassiker och Engelsk litteratur. Har ännu inte riktigt bestämt vilka böcker jag vill läsa men det återkommer jag med.

6 kommentarer:

 1. Skall också delta i 3x3. Det Hjalmar Bergman, Joyce Carol Oates och klassiker för min del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt. Jag tycker det verkar som om i är ganska så många som ska delta i 3x3.

   Radera
 2. Jag är också med i 3x3, det blir klassiker för min del (svenska/engelska/amerikanska). Känns hanterbart eftersom det är en årslång utmaning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst känns 3x3 lite mer hanterbar eftersom det bara är 9 böcker på ett år.

   Radera
 3. Roligt att ni är med i 3 x 3! Och jättekul att se vilket innehåll era treor har!

  SvaraRadera