2017-01-29

Några tankar en söndag


walking and reading. Otoñal, acorde con la próxima estación:
 • Alltså det här med Storytel. Jag kanske är tjatig men varför har jag inte hoppat på det tåget tidigare. Nu har jag haft tjänsten i en vecka och under den tiden har jag hunnit fylla min virtuella bokhylla med massor av titlar och jag har hunnit med att lyssna på 5 böcker. Ganska på bra en vecka tycker jag och då känns det verkligen som om tjänsten är värd sina 169 kronor i månaden.
 • En av anledningarna till att jag hunnit med så många ljudböcker på en vecka är ju den fantastiska uppfinningen med att dra upp hastigheten på boken. Så underbart! I början var jag lite skeptisk, och alla böcker går inte att dra upp lika mycket, men det är skönt när hastigheten numera påminner lite mer om den hastighet jag läser i. Maken däremot undrar hur jag över huvud taget kan höra något ting. Han tycker bara det låter blaaaa.....
 • I fredags var det ju Förintelsens dag. Och då tok jag äntligen tag i och lyssnade på Pojken med randig pyjamas av John Boyne. Det är en bok som jag så väldigt länge velat läsa men inte blivit färdig till. Och den var precis så bra som jag hade tänkt mig, om inte bättre. Den kommer absolut att köpas in till den egna bokhyllan och den kommer att läsas igen. Så småningom även för dottern.
 • Äntligen känns det som om vi börjar få lite sovrutiner här hemma. Åtta till åtta känns som helt okej för min del när det gäller dotterns sovvanor. Visst vi äter ungefär  gånger varje natt men då är det äta och sen sova med en gång. Sen att man själv ligger vaken ett par timmar på natten och funderar över allt möjligt hör inte till saken. Jag får ju helt och hållet skylla mig själv då.
Nöjer mig där. Nu ska vi ta och laga kålpudding och sen är det kväll. Inte för att det har varit dag på hela dagen, men det är en annan historia.

2 kommentarer:

 1. Kanske ska hoppa på det här med Storytel också? Börjar ju låta allt bättre och bättre ju mer jag hör om dem. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är som sagt jättenöjd så jag tycker absolut du ska prova.

   Radera