2014-09-01

Tematrio: Titelverb

Veckans tema på Lyrans tematrio tyckte jag var ett kul ett. Krävde lite eftertänksamhet och jag började fundera på massa spännande saker när jag rotade i hyllorna. Om man nu kan kalla adverb, verb och substantiv för spännande saker (klart man kan det är ju språk). Tillslut gjorde jag faktiskt det ganska enkelt för mig och gjorde en dubbel trio. För det visade sig i bokhyllan att Sylvia Day är glad för verb. Verb i sin renaste form utan en enda böjning. Håll tillgodo...

15 kommentarer:

 1. Snyggt! Försökte hitta böcker med bara ett verb i bokhyllan men det var tomt med det hos mig. Är lite nyfiken Day som jag ännu inte läst något av.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar hennes historiska romance böcker. Av de som utspelar sig i nutid har jag enbart läst en av och den var jag inte stormförtjust i.

   Radera
 2. Vilken fin trio :) Visuellt snygg också. Jag har ett par böcker av Day hemma, däribland Älska, men jag har ännu inte läst någon av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ja tycker faktiskt mycket om dessa omslag. De är snygga ihop och det gillar jag trots att de faktiskt inte är en serie utan fristående böcker.

   Radera
 3. Hahaha, det där tänkte jag inte ens på, jag har ju också den där trion! Smart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte inte heller på det från början utan gick igenom stora delar av bokhyllan innan jag snubblade över Längta. Då började jag fundera lite grann :)

   Radera
 4. Snygg lösning på uppgiften! :-) Tre helt nya böcker för mig, så tack för tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är historiska romance och jag gillar dem.

   Radera
 5. Vilken snygg lösning! Jag trodde att jag hade en liknande bokserie, fast det visade sig vara substantiv på dem...

  SvaraRadera