2014-10-11

Inte min dag

Den här dagen har inte börjat på bästa sätt. Vi sa i går kväll att vi skulle ta en runda till IKEA. Hade ett presentkort där på över 2000:- som kunde vara trevligt att spendera. Efter 1 timmes letande i morse gav vi helt enkelt upp den idén om IKEA och insåg att presentkortet är borta. Fullständigt väck.... Jag brukar ha ordning på sådana saker men tydligen inte nu.
Då bestämde jag mig för att sticka på loppis en liten runda istället. Där spenderade jag i och för sig några trevliga slantar på en del trevliga böcker som jag absolut inte behövde. Då skickar maken ett mess om att systersonen är på besök. Jag skyndar mig hem men de hade redan hunnit åka. Till på köpet så hade mina nya byxor spruckit i sömmen igen. Använda i två timmar. Andra paret lika dana byxor. Så nu ska jag fika, tjura och sen åka och lämna tillbaka byxorna. Och inte ska jag byta dem till ett par lika dana igen heller.
Sen ska jag läsa. I min fåtölj kan ingen otur nå mig. Där är det bara jag och böckerna som ska få ta mig på lite äventyr.

4 kommentarer:

  1. Stackars dig. Jag skulle göra som du, sätta mig i fåtöljen och läsa när jag tjurit färdig:).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu känns allt bättre. Det var nog helt enkelt meningen att jag bara skulle ta det lugnt.

      Radera