2014-10-01

Mina nya bokmässeböcker #2

Vi fortsätter väl helt enkelt med lite böcker. Jag måste ju få in dem i hyllan snart och måste därför givetvis visa er innan. Fler ugndomsböcker som är införskaffade och som förhoppningsvis ska läsas snart. Av dessa böcker ska jag definitivt behålla allihopa.


InkHär finns det ju helt klart lite att kommentera kring. För det först stör det mig som tusan att jag inte köpte Muminböckerna första dagen då det fanns så många fin att välja mellan i Schildts förlags monter. Tillslut fanns där bara Komten kommer och Muminpappans memoarer kvar och eftersom jag läst Muminpappan så ville jag inte köpa den. Sen hittade jag Trollvinter i Rabén & Sjögrens monter men när jag kom hem ser jag att det inte är samma omslagsserie. Störigt! Men, men....

Det andra som måste nämnas är att The Lion, the Witch and the Wardrobe är bokmässan helt klart snyggaste omslag och det är nästan så jag ångrar att jag inte köpte fler böcker i dessa Pocket Edtion. Får väl helt enkelt åka till English Bookshop och inhandla någon annan gång.

2 kommentarer:

  1. The Lion, the Witch and the Wardrobe var verkligen otroligt fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den. Jag tror möjligtvis att det kan vara den vackraste bok jag äger numera. Möjligtvis...

      Radera