2014-10-27

Nej tack till skräck

Jag hade en tanke om att jag skulle vara med i Lyrans tematrio även denna veckan men när jag såg temat så kände jag att det nog kanske inte vår något för mig. Det där med skräck är helt enkelt inte min grej, varken när det kommer till läsning eller till filmer. Jag har läst Woman in black, men det är också allt jag kan komma på som jag någonsin läst. Jag ser liksom inte tjusningen i att sitta och göra sig själv rädd, vad är grejen. Förmodligen har det någon tjusning för ni verkar vara många som gillar att läsa skräck, men jag säger nej tack...
För mig blir det istället varma berättelser och lite spänning så här i skräcktider, kanske till och med lite kärlek så där i höstmyset. Eller så håller jag mig till fantasy.

Halloween Decor, Halloween Home Decor, Halloween Decorations Fall Decorations Skull and Raven Poster Art Print Antique Upcycled Book Page 54

2 kommentarer:

  1. Jag är inte heller någon skräckläsare, ännu mindre se på tv/film. Men någon enstaka bok har det ju slunkit ned genom åren. Men gillar egentligen inte alls att bli skrämd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan egentligen inte ens påstå att jag blir speciellt rädd, men jag ser liksom inte vitsen med det hela. Så jag väljer helt klart bort den typen av litteratur.

      Radera