2014-10-13

Regn och en massa böcker

Ikväll är jag trött. Väldigt trött. Kanske är det vädret som spökar, för här kan vi nu snacka höstväder. Regn, regn och mera regn. Jag är i och för sig ganska så förtjust i det där första regnet för säsongen (påminn mig i november) och ser alla chanser för lite mysig inne tid med mina doftljus och mina bokhyllor. Men för tillfället orkar jag bara lyssna på ljudbok. Men kanske ska jag orka mig upp ur datorstolen och sedan koka en kopp te för att sedan plocka fram lite intressant läsning. Något lättsmält och snabbläst får det nog bli.

Men först tänkte jag att jag skulle visa lite bilder på vad jag hittade för böcker på loppis i lördags. Det har jag ju alldeles glömt bort.


Fick också hem en beställning från cdon som jag gjorde förra veckan. Dessa måste helt klart visas upp.


Och till sist ett recensionsexemplar som låg i lådan idag. Denna hade jag lätt kunnat börja på med en gång om det inte var så att jag redan håller på med en Nemert-bok. Den får nog vackert vänta lite på sin tur.


Visst är det väl tur att det finns böcker som kan muntra upp en... Men nu måste det faktiskt lugna ner sig lite på boksamlarfronten ett tag. Fram till jul eller något.

6 kommentarer:

 1. Backmans bok har jag på läsplattan. Hoppas hinna läsa den snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som om den skulle gå fort att läsa så jag lär börja med den snart. Jag har länge velat ha den och när jag hittade den för en femma så tänkte jag inte ens en halv gång på om jag skulle ha den. Den skulle bara med hem.

   Radera
 2. Backmans bok och Extremt högt och otroligt nära är jättebra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är jättesugen på båda. Dessutom tycker jag att Extremt högt... är otroligt snygg också. Det röda med all texten är riktigt snyggt ihop.

   Radera
 3. Fina fynd. Svårt att behärska sig när det gäller att samla på sig böcker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättesvårt. Jag fattar inte varför det ska vara så stört omöjligt att låta bli att köpa fina böcker ibland.

   Radera