2016-10-14

Mycket att göra

Bildresultat för books

Det här med att vara ledig hela dagarna leder en hel del till att jag har börjat vända på dygnet. Nu gör kanske inte det sådär vansinnigt mycket än för jag är i alla fall uppe ur sängen till runt 10. Men samtidigt saknar jag lite den där myskänslan av att stiga upp för mig själv och mysa med frukosten och sitta i lugn och ro framför datorn. Nu gör jag i och för sig det ändå för maken är en riktig sjusovare, men nu känns det mer som om halva dagen har gått efter bara en liten stund.

Hur som helst - i natt låg jag och läste till halv två. Hann inte riktig läsa ut Flickan från tjugotalet av Sophie Kinsella. Har ca 50 sidor kvar och hoppas verkligen på att jag hinner läsa ut den idag, vilket är långt ifrån säkert för idag ska det slängas en massa här hemma och ikväll kommer systersonen och sover över. Han är inte riktigt den som somnar snällt vid sju om jag säger så. Snarare vid tio-elva någon gång.

I morgon lär det heller inte bli så varken mycket läst eller bloggat för då drar vi till IKEA. Massor är det som ska inhandlas. Det betyder att idag borde jag försöka skriva ihop några inlägg som jag kan schemalägga. Vi får se hur det går med det. Annars vet ni varför det kanske blir lite tyst här i morgon.

Men istället för att tänka på i morgon så börjar vi med dagen. Jag ska nu allra först iväg och inhandla en bok som ska skickas iväg i någon form av kedjebrev. Hittade detta hos Liza på i regnet under gårdagen och eftersom jag varit lite sugen på ett bokbyte ett tag. Detta passade lika bra tyckte jag. Är ni sugna på ett bokkedjebrev så tycker jag att ni ska ta och kolla in min facebook-profil. Där står mer information och jag tycker absolut ni ska vara med. Det går lite ut på att du skickar en bok och har du lite tur så får du massor tillbaka.

Nu har jag babblat en massa här på morgonen - en aningens osammanhängande. Det är väl lika bra att jag kommer igång med det jag ska göra nu. Det kommer att bli en lång dag så det är bara att ta tjuren vid hornen.

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där med att vända på dygnet! Men ibland kan det vara positivt - eftersom jag är nattmänniska går jag numera efter "kroppsklockan" istället för den vanliga klockan. Jag är vaken när jag är pigg och går och lägger mig när jag blir trött och struntar helt i när man "ska" sova, för jag kan ju faktiskt ta en tupplur på dan om jag blir trött.

    SvaraRadera
    Svar
    1. På sätt och vis är det ganska skönt. Jag gör precis som du, sover lite när jag måste. Däremot så vill jag i alla fall försöka sova några timmar mitt på natten när det är mörkt, även om jag inte alla gånger känner mig sådär värst trött när jag går och lägger mig.

      Radera