2016-10-13

Veckans bokbloggsfråga: v 41

Veckans bokbloggsfragaNu får det allt vara dags att svara på veckans bokbloggsfråga, av någon anledning brukar det bli att jag gör det på torsdagar. Som vanligt är det Barnboksbloggen som hittar på frågorna - vi svarar....

Hur gör du rent tekniskt när du bloggar? Vad använder du för bloggplattform? Använder du några andra appar, plug-ins eller likande för att underlätta bloggandet? Har du några tips för att på ett enkelt sätt underlätta delanet av blogginlägg på sociala medier som Facebook och Instagram?

Som synes bloggar jag på Google blogg/Blogger och det är jag väl ganska så nöjd med. Tillräckligt nöjd i alla fall för att inte börja om och prova något annat. Jag har liksom lärt mig tillräckligt om funktionerna så att det går snabbt och enkelt när jag ska sätta mig och skriva ett inlägg och då är jag nöjd. Och det är egentligen det enda jag använder mig av. Visst är har jag bloggen kopplad till några olika tjänster som Bloglovin', Besökstoppen och Google+ och det som är skönt där är att jag inte behöver göra något alls för att det ska underlätta bloggandet. Det går per automatik. Vad gäller sociala medier så har jag twitter kopplat till bloggen, men inget mer. Jovisst, en länk till bloggen står på mitt instagramkonto, men det är inget jag gör så mycket åt. Har funderat på att skapa en facebooksida till bloggen, men helt ärligt har jag inte orkat lista ut hur jag ska göra. Som ni märker är jag en ganska så bekväm och lat person av mig och jag vill ha det så enkelt för mig som möjligt. Det finns andra saker i världen som får ta mer tid, bloggen är ett fritidsintresse och jag är fullt nöjd med att få skriva.

2 kommentarer:

  1. Har inte heller någon facebook-sida till bloggen, men har funderat på att göra det, men det känns samtidigt lite besvärligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och besvärligt är verkligen inte något jag vill ha just nu :P

      Radera