2016-10-16

Några tankar en söndag

by candlelight:
 • Oj vad fort man vänjer sig vid att vara ledig, men oj så trött man då helt plötsligt blir när det händer grejer i vardagen som tar lite mer energi. Men på det stora hela är det värt det. För den här veckans bästa har helt klart varit när systersonen sov över mellan fredagen och lördagen. Han hann inte mer än innan för dörren förrän han frågade om vi inte skulle gå och lägga oss. Sen på morgonen satt han och maken och skrattade ikapp medans de tittade på Kalle Anka. Det  värmer så gott i kroppen med dessa hjärtliga skratt från två av dem som jag älskar mest i hela världen.
 • Igår visade jag er ett inlägg på hur snyggt och fint det numera är i mina bokhyllor. 24 timmar senare är det inte alls lika vackert och stämningsfullt i mitt bibliotek. Nu är där överfullt av öppnade och oöppnade kartonger från IKEA och man kommer knappt in i rummet. Dessa ska väl försvinna så småningom men först hade vi tänkt att måla lite i barnkammaren. Så kartongerna får väl bo där ett tag till.
 • Och på tal om IKEA - det är så roligt att komma hem med alla dessa kartongen och roliga saker som man har sådana planer för. Första halva möbeln är också rolig att skruva ihop, sen börjar i alla fall jag tröttna. Men jag tror att det kommer att bli så bra när det blir färdigt.
 • Tänk att i oktober i år har jag läst en spökbok. Okej, en väldigt gullig och humoristisk spökbok i form av Kinsella men ändå. Nu kan jag nästan säga att jag passar in i spooktober...
 • För övrigt har jag kanske inte läst massor den här veckan, och inte heller under den här dagen. Men jag hoppas i alla fall på några timmar under kvällen innan jag ska gå och lägga mig. Risken finns att jag somnar lika snabbt ikväll som jag gjorde igår kväll.
 • Och på tal om sängen. Igår postade jag en instagrambild på nya sängen med sängkläder. Dessa sängkläder är underbara för motivet är nämligen gamla världskartor. Älskar dem och kan garantera att de kommer användas flitigt i framtiden.
Nu önskar jag er en trevlig kväll. Själv ska jag försöka orka läsa massor men vi får väl se hur det blir med det. Te krävs i alla fall - och satsumas. Mitt allra bästa hösttips!


2 kommentarer:

 1. Gamla världskartor - måste vara hur snyggt som helst ju! Gamla kartor är som konstverk och så fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också. Jag älskar påslakanet i fråga.

   Radera