2016-06-15

Jobbigt! eller vad jag läser just nu...

A house made of books.:

Ibland är det lite jobbigt att välja. När det är många böcker som lockar och pockar på att läsas och man i slutänden inte riktigt vet vad man ska läsa och istället tittar på fotboll. Så kan det gå. I alla fall håller jag för tillfället på med följande böcker:

  • Sanningen om Alice av Kathrine Webb har jag läst ca 50 sidor i och gillat hittills. Det som tyvärr talar lite emot att jag plockar upp den är dess tjocklek. Inte precis vad jag ville ha just nu.
  • Det är inte jag, det är du av Mhairi McFarlane har jag också bara precis påbörjat. Ett kapitel är läst och sen var det inte riktigt rätt tillfälle för boken. Men jag tror ändå att jag kommer att gilla så jag ser fram emot det där rätta tillfället.
  • De jagade av David Baldacci är nog ändå den bok jag kommit längst i och som jag allt mest kanske känner mig hågad att läsa. Den är spännande och bra och jag vet att den kommer gå fort att läsa. Men den är dock runt 500 sidor.
  • A Court of Mist and Fury av Sarah J Maas är den senaste boken jag påbörjade och det gjorde jag i går kväll. Det visade sig nämligen vara för mörkt för läsning i läsfåtöljen som jag har på övervåningen (måste skaffa läslampa) så jag plockade fram telefonen och började läsa. Det är dock inte favoritsättet att läsa så jag måste se till att ladda min platta. 
  • Crown of Midnight av Sarah J Maas läser jag som ljudbok. Är egentligen bra men har efter cirka halva boken hamnat på ett ställe där jag inte riktigt är säker på om jag verkligen vill veta fortstättningen så därför är den boken på paus.
  • Istället lyssnar jag på Rasmus på luffen av Astrid Lindgren via Spoify. Den boken kan varit förra sommarens bästa bok så då tyckte jag att det passade utmärkt att lyssna på den i sommar för att få lite av den där bästa sommarkänslan som bara Astrid Lindgren kan förmedla.
  • Krigstid av Elisabeth Östnäs är andra boken om Turid och den trillade in i brevlådan idag. Allra helst skulle jag nog vilja plocka upp den boken nu med en gång. Samtidigt känner jag att det kanske är dags att avsluta någon av ovanstående böcker först.
Så ja ni förstår själva att det här med att välja vad man ska läsa är inte helt lätt. Har dessa och många fler att välja mellan. Får väl helt enkelt sätta mig och läsa nu. Vad det blir återstår att se....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar