2016-06-05

Några tankar en söndag

.:

  • Veckans bästa var ett tag sedan jag skrev nu och det har jag lite saknat. Det här har verkligen varit en vecka full med positiva underbara saker så listan hade kunnat göras lång. Men jag väljer nog ändå dagens loppisbesök. Jag mamma, syrran och syskonbarnen åkte till grannkommunen för söndagsloppis. Väl där tyckte systersonen det var väldigt spännande. Nu var det kanske inte så intressant att springa runt och kolla på leksaker eller barnböcker som en annan kanske hade trott. Nej, det bästa var att springa runt och kolla på lampor med tillhörande sladdar. Att man kan vara tre år och sladdtokig. Så givetvis var hans moster tvungen och köpa honom en lampa som han sedan satt och kramade i bilen hem.
  • Det här är veckan då läsningen äntligen verkar ha vänt. Mycket är nog tack vare att jag fick tummen ur och plockade fram lite Agatha Christie böcker men det kan också ha med det underbara vädret att göra som verkligen har inbjudit till många timmar i en stol ute på verandan (framför allt om kvällarna).
  • Även bloggen har börjat vakna till liv lite smått. Skönt det också! Det hör liksom ihop för det mesta, det där med läslust och blogglust. Men så tacksam att ni verkar ha tålamod med mig i alla fall.
  • Äntligen har jag kommit en bit i Står dig ingen åter av Anna Karolina och jag kan i läsandets stund inte förstå varför jag har dröjt så länge med att läsa den. För den är spännande, lite annorlunda, grisig och ett spännande karaktärsregister. Vad mer kan man vänta sig av en bra deckare liksom.
  • Lite stolt över mig själv att jag denna helgen varit på två loppisar utan att komma hem med en endaste bok. Det kallar jag karaktär.
  • Underbart skönt det ska bli att vara ledig i morgon också. Ytterligare en helgdag som jag kan spendera med att göra absolut ingenting. Okej, jag skulle behöva tvätta och städa, men utöver det kan jag göra ingenting.
Ha nu en toppenkväll. Själv ska jag sätta mig och läsa lite mer om Amanda och Adnan. Syns nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar