2016-06-26

Några tankar en söndag


Pascal Campion:
  • Den här veckan har varit helt underbar. Lite drygt fyra dagars ledighet, massor med mys och umgås med familjen, vackert väder en midsommarafton är bara några av de positiva sakerna med den här veckan. Men allra bäst måste enda vara det maken och jag fick uppleva i onsdags. Att se att det verkligen fanns en livs levande varelse inuti mig som verkade vara fullt frisk. Underbart!
  • Läsningen har det väl gått lite si och så med den här veckan. Har helt enkelt inte hunnit och orkat så mycket. För det finns faktiskt en baksida med att vara så social som jag varit den här veckan. Man blir totalt slut i kropp och knopp. I alla fall blir jag det.
  • Sommarboken då! Den som är skriven av Tove Jansson och som jag har hört så mycket om sedan jag började blogga. Nu är den läst/lyssnad till. Påbörjade den i fysiskt exemplar sen upptäckte jag att den fanns som ljudbok på Spotify och därför passade utmärkt att lyssna färdigt på samtidigt som jag gjorde mitt midsommarbak. Väldigt passande måste jag säga. Vad jag tyckte om den tänker jag försöka få ihop i en recension, så det tar vi inte här.
  • Jag har också lyssnat på Rasmus på luffen den här veckan. Det är min nya sommarfavorit för den beskriver svensk sommar på allra bästa sätt tycker jag.
  • Nästa vecka hoppas jag hinna läsa massor. I och för sig ska jag jobba, men utöver det tänker jag inte göra så mycket mer. Maken befinner sig opassande i Venedig med jobbet så då får man väl roa sig själv på bästa sätt.
Ha de bäst så syns vi nästa vecka...

1 kommentar: