2016-09-14

Det hjälper visst att klaga

Igår satt jag uppe på tok för länge för mitt eget bästa. Skulle upp och öppna vid sex i dag så då behöver jag ligga i sängen till senast tio för att orka, men det gick helt enkelt inte att lägga ifrån sig boken med typ 50 sidor kvar.


Anledningen till att jag var tvungen att läsa hur det skulle gå var dels för att jag givetvis måste läsa slutet, men också för att jag idag skulle kunna påbörja Björnstad det första jag gör. För det är bara att erkänna - Backmans nya är helt klart en av årets mest efterlängtade böcker. Det ska blir så spännande att se hur den här boken är då den beskrivs som något annorlunda mot hans tidigare böcker. 


Alldeles, alldeles snart ska jag nu får påbörja den. Problemet för tillfället är bara att det finns risk att jag somnar med huvudet i boken. För det har märkts att jag var uppe för länge igår. Hela kroppen har känts som ett cementblock ungefär.

Igår kväll skrev jag visst också ett litet inlägg där jag klagade på att jag aldrig fick hem böckerna jag beställt från bokus.


Bara därför så fick jag idag på förmiddagen ett sms om att jag kunde hämta ut paketet idag. Hipp, hurra. Ännu har jag faktiskt inte öppnat det. Funderar på att vänta tills i morgon då det ju egentligen är tänkt att jag skulle ge mig själv det. Men samtidigt så kan man faktiskt få födelsedagspresenter några timmar i förväg - när man har längtat så länge som jag. 
Det är egentligen ganska så konstigt det där... nu har jag gått och klagat och väntat och längtat och när paketet väl kommer så kanske jag väntar. Den ni!

2 kommentarer:

  1. Björnstad är nog årets mest efterlängtade bok hos mig, den är på väg hem från adlibris :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då får vi hoppas att den kommer hem snart till dig. Vi är nog många som är inne på att det är en av årets mest efterlängtade böcker.

      Radera