2016-09-01

Föreläsning och syrebrist

Det är lite jobbigt det här med att vara trött. Idag har jag suttit på föreläsning med jobbet en hel dag och det kan man ju lugnt säga att huvud och kropp inte alls är vana vid. Det var en jätteintressant föreläsning om vår ledarroll och om kommunikation men nu är jag trött. Brist på luft i lokalen, ont i halsen och en mage som är i vägen lite hur man än sitter blir helt enkelt för jobbigt. Tyvärr har det gott ut över min läslust under dagen. Har öppnat Den mörkaste hemligheten och orkat med 10 sidor. Funderar på att plocka upp en lite lättare bok för stunden, men samtidigt är det så skönt att beta av bok för bok och inte slalomläsa en massa. Eller så lyssnar jag helt enkelt bara på min ljudbok. Lyssnar på Hobbiten och har faktiskt kommit en bra bit in i den tack vare en del nattlyssnande när man borde sova.

Oj vad flummigt det här inlägget blev, ingen struktur och innehåll någon stans. Men ni får ta det för vad det är - ett inlägg om ingenting... Snart ska jag lägga mig och sova i alla fall.

2 kommentarer:

 1. Visst är det underligt att det alltid är så dålig luft i föreläsningslokaler? Det är svårt att sitta stilla och lyssna och det måste ju vara än värre för dig med din mage.

  Jag lyssnade på Hobbiten eftersom jag aldrig lyckades läsa den. Men det gick jättebra att lyssna på boken. Jag lyssnade på den engelska versionen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen inte en angenäm upplevese att sitta i den föreläsningssalen. Det är synd när det blir så syrefattigt för det var egentligen en väldigt bra föreläsning.
   Jag har vant mig vid Hobbiten och jag lyssnar också på engelska. Har läst den ett par gånger tidigare men det är alltid roligt att ge sådana här böcker ett annat media. Det jag har svårast för i boken är egentligen alla sånger som kommer med jämna mellanrum. Då orkar jag inte lyssna på texten.

   Radera