2016-09-09

Läsa i helgen

Den här jobbfredagen tror jag vi tar och raderar från minnet. Det har helt enkelt inte varit en bra dag. Tur då att det är fredag eftermiddag så att jag inte behöver göra så mycket mera idag. Helst skulle jag ägnat helgen åt enbart läsning men det går inte för maken fyller år. Men lite vill jag i alla fall läsa för nu har jag massor av böcker - eller några väldigt efterlängtade - som jag vill hugga tag i med en gång.

Bildresultat för mörkermagikerBildresultat för Stängd kistaBildresultat för björnstad fredrik backman

Mörkermagiker är påbörjad så jag får väl ta och läsa klart den först. Den är väldigt bra, så tro mig inte fel men allra helst hade jag ju kastat mig över Björnstad. Äntligen har jag den i min hand så jag kan kram och klappa den lite.

4 kommentarer:

 1. Ser ut som det blir en trevlig läshelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag definitivt det kommer bli. Tre böcker som jag inte väntar mig annat än storverk av.

   Radera
 2. Jag fick också hem Björnstad i dag och vill också helst bara läsa, läsa, läsa. Men hos oss skall vi fira min man med extra god mat och kanske en filmkväll. I morgon skall det tydligen bli väldigt soligt och fint, men man kan ju vara utomhus och läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utomhusläsning vore toppen i helgen om det inte vore för att jag måste försöka städa av det värsta i huset så vi kan ta hem familjen. Det är dock något jag inte alls ser fram emot.

   Radera