2016-09-30

Bokbloggsjerka 30 september - 3 oktober

jerka11Idag är Annika tillbaka med en jerka. Hon har befunnit sig i Barcelona de senaste två veckorna och vill därför gärna veta:

Vad har ni läst under tiden som jag har varit borta?

Jag har läst böcker.... Det har varit supermyslässtund med världens bästa systerson och vi har om igen läst Inga rövare finns i skogen av Astrid Lindgren som både han och jag älskar så mycket. Och på tal om Astrid Lindgren har jag läst årets första biografi (okej första biografien på väldigt många år), den om Astrid Lindgren som är skriven av Agnes-Margrethe Bjorvand och har så fina illustrationer. Jag har också passat på att läsa en novell vilket inte händer allt för ofta och den här gången blev det premiär för Moa Martinsson. Det har blivit ganska så mycket ljudbok under den här perioden och så har jag läst ut årets bästa bok. Jag blir nämligen väldigt förvånad om något slår Björnstad av Backman när året är slut. En bra läsperiod helt enkelt.

Så detta är ett litet axplock av det jag har läst de senaste två veckorna. Vill ni veta mera så tycker jag nog ändå att ni ska kolla in månadens sammanfattning som kommer senare idag.

13 kommentarer:

 1. En härlig och bra månad alltså :)

  SvaraRadera
 2. Håller helt med om Björnstad :)

  SvaraRadera
 3. Oj en till som hyllar Björnstad - jag kanske måste ompröva mitt beslut, ansåg att jag läst Backman klart efter Britt-Marie som jag tyckte var tjatig, inte bra alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björnstad är nog nästan bäst, kanske för att den är lite mörkare. Men jag gillade å andra sidan Britt-Marie otroligt mycket också. Har hittills aldrig blivit besviken på Backman.

   Radera
 4. Oj en till som hyllar Björnstad - jag kanske måste ompröva mitt beslut, ansåg att jag läst Backman klart efter Britt-Marie som jag tyckte var tjatig, inte bra alls.

  SvaraRadera
 5. Ingen tvekan om att jag måste skaffa Björnstad. Jag kanske kan skicka ett brev till Tomten ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker absolut att du ska skriva brev till tomten :)

   Radera
 6. jag har tänkt börja läsa astrid lindgren för min dotter :)

  SvaraRadera