2016-09-04

Några tankar en söndag


 :
  • Mitt bästa den här veckan måste vara dagens skörd i trädgården. Det är så underbart att bara kunna ta på sig ett par foppa, fortfarande klädd i pyjamas och gå ut och plocka sin egen frukost bestående av björnbär och plommen. Sen var det bara att tillsätta lite fil så var jag nöjd. Dessutom börjar det titta fram lite vackra färger här och där i trädgården trots att hösten verkar vänta på sig.

Bild från mitt instagram tidigare idag. Där heter jag plu03aps. Följ mig gärna om ni vill.
  • Den här veckan har det gått ganska så segt med läsandet. En förkylning spökar för mig och det drar ner på allt vad ork heter, och sen en rygg som krånglar på det. Två böcker har jag i alla fall hunnit läsa ut, plus en nostalgitripp med läsning av Hattjakten av Nordqvist. Lite mer läsning har jag dock tänkt hinna med ikväll.
  • Aktiv på bloggen har jag dock varit den här veckan också. Just nu är det väldigt roligt att blogga och då tänker jag utnyttja det till max. Ni får helt enkelt stå ut med att bli bombaderade av inlägg och då och då till och med en recension.
  • Igår föll jag tillslut till föga och gjorde mig en liten beställning på bokus. Jag velade länge fram och tillbaka om jag verkligen skulle beställa. Anledningarna till att inte göra det var många, men så kom jag fram till att jag har varit väldigt duktig och minskat på mina olästa böcker det här året, jag behövde verkligen någon fantasy att läsa och så fyller jag snart år och då kan mna faktiskt få köpa sig en liten födelsedagspresent till sig själv. Jag nöjde mig dock med två böcker.
  • Äntligen har jag kommit igång lite grann med mitt skrivande i dagbok igen. Det är något jag gör till och från men nu under sommaren och delvis under våren tappade jag lusten helt. Skönt att ha fått den tillbaka. Mycket berodde nog på att jag blev så inspirerad av alla fina anteckningsblock de hade inne på TGR. Jag höll i plånboken där för jag har ganska så nyligen köpt mig en travelers journal och då behöver man faktiskt inte köpa på sig en massa nytt. Men inspirerande var det i alla fall.
Nu ska jag ta och sätta mig och läsa lite. See you later....

2 kommentarer: