2016-09-29

Nytt i hyllan: September

Inte helt otippat så har september nog varit den månad då det har hittat hem allra mest böcker till mig. Jag har faktiskt varit ganska så duktig och läst de flesta, några är dock kvar och de tänker jag satsa på att läsa nu under oktober och november.

Först ut några recex:

Bildresultat för breven från önBildresultat för stängd kistaBildresultat för björnstad fredrik backman

Först ett recex från Bazar, sen ett från Bookmark och slutligen ett från Piratförlaget. Alla tre lästa, alla tre recenserade och alla tre älskade på lite olika sätt. Här finns en av årets bästa böcker helt klart med.

Bildresultat för häxornas krigBildresultat för krigarnas borgBildresultat för sedan du försvann

Half bad och Bronsdolken är från Semic förlag och redan lästa och recenserade. Sedan du försvann kommer från Modernista och den håller jag på att läsa för tillfället. 

Bildresultat för Olympens blodBildresultat för Förlorat ansikteBildresultat för astrid lindgren bok om

De tre sista rec exen den här månaden kommer från Bonnier Carlsen, Norstedts och Modernista. Alla tre är lästa, de två första recenserade. Astrid Lindgren boken får ni vänta lite på recension av för första recdag är inte förrän i oktober.

Sen har jag faktiskt också gjort mig en bokbeställning den här månaden. Jag behövde lite fantasy i mitt liv. Tyvärr har jag inte alls hunnit påbörja dem som jag hade tänkte för det kom en massa andra böcker emellan som behövde läsas först. Men snart hoppas jag hinna med och läsa dem.

Bildresultat för the mad shipBildresultat för nevernight

The Mad Ship är andra delen i en serie där jag läste första boken för en himla massa år sedan. Nevernight är precis ny vad jag har förstått men den har fått grymt bra recensioner så då blev jag väldigt nyfiken. Lite extra plus till båda dessa böckerna för de grymt snygga bokomslagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar