2016-09-13

Paket på vift?

Nu för tiden när jag ska beställa böcker så beställer jag nästan enbart från Bokus. Detta helt enkelt för att det brukar gå snabbast och jag är en ganska så otålig person. Max en vecka brukar det ta - och då är det verkligen max. Men nu börjar jag nästan bli lite irriterad. Det är nu minst 10 dagar sedan jag gjorde min beställning - och förmodligen något mer och ännu har jag inte sett en tillstymmelse till paket. Eller inte riktigt helt sant för jag fick ett sms i fredags om att det skulle vara skickat. Men då borde det vara här nu. Nu får paketet ta och komma tycker jag....

MVH en mycket otålig Anna

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja visst är det irriterande. I-landsproblem men man är van att få allt serverad omgående. Borde lära mig att lugna ner mig.

   Radera
 2. Det där är otroligt störigt och det irriterar mig också... Jag har märkt att det där sms:et inte alls betyder att paketet är skickat, bara att det ligger klart för att hämtas av posten. Vilket de inte alltid gör samma dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Jag tycker att posten har blivit slöare och slöare. Sen var jag dessutom inne på mina sidor på bokus och såg att det verkade ta väldigt lång tid för dem att behandla min order.

   Radera