2015-10-24

Idag ska jag...

Idag blev jag nästan väckt av min far. Med nästan menar jag att han ringer typ tre minuter efter att jag har slagit upp ögonen men ännu inte riktigt vaknat. Han ringde för att komma med ett väldigt lockande förslag. Loppis! Jag vet att jag skrev förra veckan om att jag inte hade varit på loppis på väldigt, väldigt länge och att jag då istället satt och sålde. Idag ska det inte säljas, idag ska det köpas. Jag älskar att gå runt och rota i korgar och lådor på det second-hand ställe vi ska till. Men jag lovar att jag ska hålla mig undan från bokhyllorna. Inga böcker får köpas! Det bästa är att inte ens kolla (som om det skulle gå).
Senare idag ska det bli kalas. Mamma har fyllt år så det lär bli lite god mat och lite umgås med familjen. Ser jag mycket fram emot. Resten av dagen ska jag sen bara vara och hoppas att jag får till lite läsning. Det har gått lite trögt de två senaste dagarna. Jag har helt enkelt inte varit lässugen utan velat ägna mig åt andra saker. Men det släpper väl så snart jag verkligen har kommit in i Gudar och Monster.

4 kommentarer:

 1. Ibland är det riktigt skönt att släppa läsningen och göra lite annat, men samtidigt svårt när alla recex stressar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite så är det. Men jag tror nog att jag rätt vad det är sitter där med näsan i boken igen.

   Radera
 2. Älskar också loppisar och second hand, blev väldigt glad igår när dottern ville åka på sådant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag att du blev glad av. Bara att passa på att åka.

   Radera