2015-10-27

Tisdagsutmaningen: Läslov

Läslover

När jag ändå är inne i ett riktigt skrivflyt passar jag väl på att ge mig in på veckans utmaning hos Kulturkollo när jag ändå håller på liksom.

Om du hade Läslov den här veckan vad skulle du läsa då?

Åh, så väldans gärna jag hade velat ha läslov. Det hade varit välbehövligt känner jag. Men vad hade jag läst. Först och främst hade jag läst klart Gudar och Monster av Laini Taylor som jag tyvärr inte riktigt hunnit med de senaste dagarna och jag inser nu att jag inte alls kommer att hinna läsa klart den till första recdag i morgon. Efter den skulle jag vilja sätta tänderna i Arvet efter dig av Jojo Moyes och sedan Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr. Skulle jag bli klar med dessa tre böcker vilket jag givetvis skulle eftersom det är imaginär lästid vi pratar om, ja då skulle jag läsa Dimensioner av Sofie Berthet, Lönnmördare av Jerker Hutlén och Vikingablot av Catharina Ingelman-Sundberg.
Jag skulle verkligen behöva ett läslov känner jag åter igen. Gud vad jag ligger efter med alla recensionsexemplaren. Och jag vill ju verkligen läsa dem också.

10 kommentarer:

 1. Jag känner ibland att jag skulle behöva ta ut en väldigt tidig pension för att ha en chans att läsa alla böcker jag vill :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hade varit något. Pension känns så avlägset så jag tror jag chansar på att vinna en himla massa pengar så jag kan sluta jobba istället.

   Radera
 2. Det är lite tur att jag själv är lärare så jag har lite lov här och där. Fast lästid i arbetet vore inte helt fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där har du tur. Men som sagt - schemalagd lästid hade ju inte alls varit fel.

   Radera
 3. Jag tycker att läslov borde införas överallt, och ganska ofta!

  SvaraRadera
 4. Jag har också tänkt att läsa Gudar och monter och Ljuset vi inte ser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska det bli spännande att se vad du tycker.

   Radera
 5. Jag har taggat dig i I read, I travel, I become taggen på min blogg :) Ha en bra dag !

  SvaraRadera