2015-10-30

Nytt i hyllan: Oktober

Så är nästan oktober slut och det har kommit hem en hel del böcker till mig under månaden som gått. Ganska många av dem har jag köpt, inte så många har jag hunnit läsa. Här är i alla fall alla böckerna.

Arvet efter dig4.50 från PaddingtonPå ön (inbunden)En orolig grav (e-bok)En välbevarad hemlighet (inbunden)Eldtronen (inbunden)Gasten (inbunden)Röta (inbunden)Jag och Earl och tjejen som dör (häftad)Änglafall (inbunden)Black Widow Forever Red (inbunden)Ljuset vi inte ser (inbunden)

12 böcker. blev det ser jag. och jag inser när jag ser dem att jag bara har köpt fem av dem och att det med andra ord var ganska så många recensionsexemplar. Jag vet att jag brukar nämna från vilket ställe eller förlag jag har fått böckerna men tyvärr hinner jag inte riktigt det i dag. Kan ju i alla fall säga att de jag har köpt är På ön, En orolig grav, En välbevarad hemlighet, Eldtronen och Black Widow. Resten är recensionsexemplar. Nu ska jag bara se till att hitta lite tid att läsa dem. Det är tur jag har köpstopp nu så förhoppningsvis blir det inget sådant här inlägg nästa månad. Men man vet ju aldrig.

10 kommentarer:

 1. Det där ser verkligen ut som en trevlig hög med böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag är väldigt nöjd med dem i alla fall. Nu ska jag bara hinna läsa dem också.

   Radera
 2. Ljuset vi inte ser och 4.50 från Paddington har jag också fått.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag ser fram emot att läsa båda. Det kommer nog förhoppningsvis ske under november.

   Radera
 3. Åh vilken härlig samling böcker är så sjukt nyfiken på Ljuset vi inte ser och Jag och Earl och tjejen som Dör!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag och Earl har jag ju redan läst och den tyckte jag var bra. Ljuset vi inte ser är jag så grymt taggad på att läsa. Jag hoppas så att den är bra.

   Radera
 4. Jojo Moyes är i ropet nu, jag har läst "Livet efter dig" och gillade den väldigt mycket, speciellt sista halvan. Lågmält, intressant skrivet. Den var så bra så jag har köpt en till av henne "Sista brevet från din älskade", den blir nog nästa bok jag ger mig i kast med.

  För övrigt ser din bokhög väldigt spännande ut. Flera av böckerna jag blir nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hittills också bara läsa Livet efter dig men gillade hur mycket som helst så jag tror att jag kommer att gilla fortsättningen också. Sen har jag fler böcker av henne hemma som jag ska läsa.

   Radera
 5. Ser fram emot att läsa Arvet efter dig inom snart framtid.
  Har läst både En orolig grav och På ön, det är två bra böcker som du har framför dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju lovande att jag har bra böcker framför mig. Elly Griffiths böcker brukar jag gilla så En orolig grav är nog inget undantag.

   Radera