2015-10-14

Klick!

Black Widow Forever RedJag verkar vara inne i ett "bokköparstim" och det är faktiskt inte alls bra. Även om jag blir fantastiskt lycklig av alla böcker jag köper. I går kväll råkade jag snubbla över en bok som jag kände att jag bara måste läsa. Och för en gångs skull tyckte maken också att jag måste läsa den så jag behövde inte ens ha dåligt samvete för den sakens skull.

Boken heter Black Widow: Forever Red och är skriven av Margaret Stohl (ni vet Beautiful Creatures). Boken handlar Natasha Romanoff, mer känd som Black Widow och ännu mera känd från filmer och serietidningar som Avengers och Captain America och andra Marvel produktioner. Jag personligen tycker att det är jätteroligt att man lyfter upp denna kick-as hjältinna lite mer - för det var inte så länge sedan jag satt och svor här hemma över att hon inte hade fått en egen film. Men nu kan jag läsa om henne i en egen bok och det är ju alltid bättre.

Så nu har jag beställt hem den och hoppas jag hittar tid att läsa den väldigt snart. För jag är jättenyfiken.

4 kommentarer:

 1. När man hamnar där så finns ingen återvändo, det är bara att ge sig och köpa de böcker man vill ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker jag är duktig som bara har köpt fem böcker hittills den här månaden. Kruxet är att jag känner samtidigt att det är så förebaskat svårt att komma i fas med alla recexen och fina böcker från bokmässan som jag helst hade velat läsa igår.

   Radera
 2. Nu blev jag också nyfiken på den ju, gillar henne i filmerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också henne så det ska bli väldigt kul att se vad Stohl har kunnat göra med henne som karaktär. Jag misstänker att Marvel och Stan Lee har haft ett finger med i spelet på något sätt. Men ska bli väldigt kul att läsa helt klart.

   Radera